Salata cu icre crap (100 g, bucata)

6 RON (60 RON/kg)

5.7 RON (57 RON/kg) (Livrare recurenta)

Unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti pesti - crapul - are si icrele la fel de apreciate si benefice organismului. Achizitioneaza salata cu icre de crap si da-le voie simturilor tale sa explodeze de incantare! Nici macar nu trebuie sa astepti un moment prielnic al zilei in care s-o mananci, o poti face oricand ti-e pofta.

Pescăria Magic

Calitatea produselor Magic, realizate după rețete proprii, are la bază peștele de origine controlată, românesc sau din import. Magic zi de zi!

Producator: Pescăria Magic
Categorie: Icre

Povestea Pescăriei Magic

Pescăria Magic este o fabrică modernă, pusă în funcțiune la finalul anului 2015, dar experiența companiei în acest domeniu este de peste 15 ani. Condițiile de pregătire pentru livrare a peștelui proaspăt și de preparare a celorlalte produse din pește sunt perfect compatibile cu cele mai avansate tehnologii utilizate în acest domeniu. Pescăria Magic folosește tehnologii de ultimă oră în această industrie. 

Consumul de pește și de preparate din pește asigură sănătatea ta și a familiei tale. Calitatea produselor Magic, realizate după rețete proprii, are la bază peștele de origine controlată, românesc sau din import. Magic zi de zi!

Ce spun clientii