Crenwurst pui tulcea (0.5 kg, pachet)

31.5 RON (63 RON/kg)

Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Stim ca iti doresti ca micutii tai sa aiba o zi frumoasa, asa ca trebuie sa te asiguri ca o incep cu dreptul si au un mic dejun exact pe placul lor: crenvursti de pui fierti sau prajiti - cu mustar, desigur. Pentru un plus de rasfat, poti alatura si o portie de cartofi prajiti. Este un meniu pe care cu siguranta il vor adora!

Termen de valabilitate: 15 zile de la ambalare

Măcelăria Carne Cinstită

Ne aprovizionăm zilnic de la fermieri români, pentru a vă pune întotdeauna la dispoziție carne și produse din carne proaspete, cu gust original.

Povestea Măcelăriei Carne Cinstită

Din dorința de a mânca mai sănătos chiar și în secolul vitezei, am pus bazele unei măcelării de unde știi cu ce pleci acasă, Măcelăria Carne Cinstită.
Am dorit să creăm un loc de unde să poți cumpăra cu încredere produse de calitate superioară și să le pui în farfuria celor dragi. Astfel, îți oferim o mulțime de tipuri de carne și preparate din carne cinstite, de la producători locali. Produsele noastre sunt toate cât se poate de proaspete și au gustul acela original...de carne adevărată, pe care ți-l amintești încă din copilărie. 

Ce spun clientii