Salam vegan picant intens afumat (300 g, bucata)

20.5 RON (68.33 RON/kg)

19.48 RON (64.93 RON/kg) (Livrare recurenta)

Pentru a-ți începe bine ziua, ai nevoie de un mic dejun sățios și bun. Acest salam vegan de casă picant este alegerea care îți va oferi nu doar atât, ci și un mic dejun sănătos. Obținut din ingrediente exclusiv vegane, de cea mai bună calitate, și afumat în mod tradițional timp de 3 zile în camera specială de afumare, cu așchii de lemn de fag BIO, acest produs reprezintă o alegere excelentă pentru oricine își dorește un stil de viață sănătos, fără a renunța la mezelurile preferate. Produsul conţine GLUTEN!
Ingrediente: GRAU boabe, SOIA boabe, ORZ decojit, fulgi de OVAZ, ulei vegetal de floarea soarelui, sare, usturoi, boia dulce, boia iute, seminte de chimen, chimen macinat, usturoi granulat.

Aivia

Producem alimente vegane cu 0% organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianți, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum, recomandate atât persoanelor care doresc o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.

Producator: Aivia
Categorie: Mezeluri vegane

Povestea Aivia

Povestea brandului nostru a început în anul 2012, în România, într-o familie care a avut dorința de crea și de a oferi pieței autohtone produse alimentare vegane, sănătoase și de cea mai bună calitate.
Aivia sunt alimente vegane recomandate atât persoanelor care doresc o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.
Studiile clinice: producem alimente vegane românești brevetate, testate prin studii clinice în cadrul programelor de cercetare-dezvoltare BIOTECH, VIASAN și CERES.
Singurul conservant folosit în prepararea alimentelor vegane Aivia este sarea, de aceea termenul lor de valabilitate este de până la 45 zile de la data producției.
Garanția Aivia? Garantăm fiecărui consumator că alimentele produse de noi păstrează cu fidelitate rețeta folosită în cadrul studiilor clinice.
Oferim alimente vegane cu 0% organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianți, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum.

Ce spun clientii