Pateu vegan cu verdeață (150 g, bucata)

6 RON (40 RON/kg)

5.7 RON (38 RON/kg) (Livrare recurenta)

Fie că ai adoptat un stil de viață vegan sau doar îți dorești să mănânci mai sănătos, pateul vegan cu verdeață este o alegere excelentă pentru meniul tău zilnic. Este versatil, datorită conținutului de verdeață, oferind un gust aparte micului dejun. 
Ingrediente:  apă, izolat proteic de SOIA, ulei vegetal de floarea soarelui, sare, extracte vegetale, condimente: ardei verde 0,35 %, verdeață 0,2%. 

Aivia

Producem alimente vegane cu 0% organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianți, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum, recomandate atât persoanelor care doresc o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.

Producator: Aivia
Categorie: Mezeluri vegane

Povestea Aivia

Povestea brandului nostru a început în anul 2012, în România, într-o familie care a avut dorința de crea și de a oferi pieței autohtone produse alimentare vegane, sănătoase și de cea mai bună calitate.
Aivia sunt alimente vegane recomandate atât persoanelor care doresc o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.
Studiile clinice: producem alimente vegane românești brevetate, testate prin studii clinice în cadrul programelor de cercetare-dezvoltare BIOTECH, VIASAN și CERES.
Singurul conservant folosit în prepararea alimentelor vegane Aivia este sarea, de aceea termenul lor de valabilitate este de până la 45 zile de la data producției.
Garanția Aivia? Garantăm fiecărui consumator că alimentele produse de noi păstrează cu fidelitate rețeta folosită în cadrul studiilor clinice.
Oferim alimente vegane cu 0% organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianți, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum.

Ce spun clientii