Untura de casa (450 g, pachet)

10 RON (22.22 RON/kg)

9.5 RON (21.11 RON/kg) (Livrare recurenta)

Un produs poate mai neconvențional și nu face parte din alimentația tuturor, dar pentru iubitorii de gusturi tradiționale e o adevărată încântare. Are, de asemenea, capacitatea de a te face să călătorești în timp și să retrăiești momente speciale din vacanțele la bunici sau din viața satului românesc de odinioară. 
Ingrediente: Slanina porc. Produs obtinut prin topire. Nu contine nitrit de sodiu adaugat.

Bunătăți din Secuime

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse ce ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Produse tradiționale naturale 100%, fără aditivi, fără conservanți, "cu excepția sării și fumului".

Producator: Bunătăți din secuime
Categorie: Mezeluri Porc

Povestea "Bunătăți din secuime"

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse care ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Special pentru copii. 100% naturale.
Începând cu anul 2012, oferim o gamă de produse cu o diversitate mare: salamuri și cârnaţi afumaţi, specialităţi afumate, specialităţi la cuptor, tobe si pateuri, rulade, produse de sezon: sângerete, caltaboș, salamuri fierte, produse din carne de porc, specia mangaliţa, pastă mici, toate având un caracter tradiţional, atât prin modul de prelucrare, afumare, cât și prin forma de prezentare.
Feed-back-ul pozitiv primit de-a lungul anilor de la clienții noștri ne îndeamnă să credem că suntem pe drumul cel bun și să continuăm astfel să oferim produse de calitate, așa cum v-am obișnuit. 

Ce spun clientii