Sunca taraneasca (100 g, pachet)

11 RON (110 RON/kg)

10.45 RON (104.5 RON/kg) (Livrare recurenta)

Cui nu-i place un sandvici cu o sunca traditionala, ca la mama ei de acasa? Sunca noastra taraneasca e o adevarata specialitate! Este ideala atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici atunci cand ramai in pana de idei legat de ce sa mai gatesti. Ea reprezinta o solutie rapida si foarte gustoasa!
Ingrediente: Pulpa porc, sare, condimente naturale.

Bunătăți din Secuime

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse ce ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Produse tradiționale naturale 100%, fără aditivi, fără conservanți, "cu excepția sării și fumului".

Producator: Bunătăți din secuime
Categorie: Mezeluri Porc

Povestea "Bunătăți din secuime"

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse care ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Special pentru copii. 100% naturale.
Începând cu anul 2012, oferim o gamă de produse cu o diversitate mare: salamuri și cârnaţi afumaţi, specialităţi afumate, specialităţi la cuptor, tobe si pateuri, rulade, produse de sezon: sângerete, caltaboș, salamuri fierte, produse din carne de porc, specia mangaliţa, pastă mici, toate având un caracter tradiţional, atât prin modul de prelucrare, afumare, cât și prin forma de prezentare.
Feed-back-ul pozitiv primit de-a lungul anilor de la clienții noștri ne îndeamnă să credem că suntem pe drumul cel bun și să continuăm astfel să oferim produse de calitate, așa cum v-am obișnuit. 

Ce spun clientii