Sunca secuiasca (100 g, pachet)

11.5 RON (115 RON/kg)

10.92 RON (109.2 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ideala pentru sandviciuri, pizza si alte "nebunii" culinare. Daca ne intrebi pe noi, iti spunem ca este indicat sa o ai in mod obisnuit in casa, pentru ca ii poti gasi diverse intrebuintari. 
Ingrediente: Pulpa porc fara os 85%, apa, sare, condimente naturale( piper alb, piper negru, chimen, nucsoara).

Bunătăți din Secuime

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse ce ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Produse tradiționale naturale 100%, fără aditivi, fără conservanți, "cu excepția sării și fumului".

Producator: Bunătăți din secuime
Categorie: Mezeluri Porc

Povestea "Bunătăți din secuime"

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse care ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Special pentru copii. 100% naturale.
Începând cu anul 2012, oferim o gamă de produse cu o diversitate mare: salamuri și cârnaţi afumaţi, specialităţi afumate, specialităţi la cuptor, tobe si pateuri, rulade, produse de sezon: sângerete, caltaboș, salamuri fierte, produse din carne de porc, specia mangaliţa, pastă mici, toate având un caracter tradiţional, atât prin modul de prelucrare, afumare, cât și prin forma de prezentare.
Feed-back-ul pozitiv primit de-a lungul anilor de la clienții noștri ne îndeamnă să credem că suntem pe drumul cel bun și să continuăm astfel să oferim produse de calitate, așa cum v-am obișnuit. 

Ce spun clientii