Melinis parfumat de gutui (230 g, borcan)

43.5 RON (189.13 RON/kg)

41.33 RON (179.7 RON/kg) (Livrare recurenta)

Aromate parcă de însăşi anotimpul care le dă naștere, toamna, gutuile ne-au fost lăsate atât pentru plăcerea papilelor gustative, cât şi pentru faptul că sunt sănătoase. În Melinis, mierea captează parfumul gutuilor și îți dezvăluie treptat gustul lor, de la nuanțele suave până la tonurile pline de vitalitate. Odată recompus, gustul gutuilor în miere te binedispune și rămâne îndelung cu tine. Misteriosul drusaim, popular cunoscut ca „mușcata parfumată”, adăugat într-o cantitate discretă, dă o notă aromată cu totul aparte.
Am ales pentru Melinis, gutuile aromate, cu gust dulce, ușor acidulat, din soiul Berenscki, care provin, în principal, dintr-o livadă de 3 ha, de pe malul Nișcovului, și de la alți mici producători din zona Buzăului.

Melinis

Îmbinăm perfect fructele proaspete cu miere naturală pură pentru a obține delicii aromate și pline de vitamine.

Producator: Melinis
Categorie: Miere

Beneficiile consumului de gutui și miere:

Melinisul de gutui în miere este un produs unic pentru cei dornici să valorifice și beneficiile pentru sănătate ale gutuilor. Gutuia este recomandată pentru ameliorarea și tratarea problemelor gastrointestinale, are proprietăți antiinflamatorii, reglează tensiunea arterială, reducând riscul de infarct și, nu în ultimul rând, stimulează circulația sangvină.

Mierea este un îndulcitor natural sănătos, bogat în vitamine și minerale, cu proprietăți antiseptice și antioxidante. Ea ne ajută să avem un somn liniștit, să ne vindecăm mai ușor rănile, să ne îmbunătățim memoria.

Povestea Melinis

Călătoria noastră a început pe Valea Nișcovului, într-o regiune frumoasă și autentică, ferită de poluarea marilor șosele și a centrelor industriale, care păstrează tradiția străveche a apiculturii și a traiului aproape de natură.
Tot ce ne-am dorit a fost să dezvoltăm un produs care să îmbine fructele proaspete din zonă cu miere, dar care să păstreze în același timp calitățile naturale ale ingredientelor.
Am experimentat prima dată cu petale de trandafiri de dulceață și fiind mulțumiți de rezultat (nu doar noi, dar și clienții), am creat și Melinis cu diverse fructe. Tehnologia pe care o folosim este una inovatoare, care permite îmbinarea unică a fructelor și a petalelor de trandafir cu mierea delicată, la temperaturi de sub 35˚C. Rezultatul uimește prin aromele irezistibile și gustul original, cuceritor, . 
Melinis este un produs care se păstrează la temperatura camerei. Nu are nevoie de refrigerare nici înainte, nici după deschidere.

Ce spun clientii