Magiun de Piersici cu Amaretto & Păstaie de Vanilie (contine alcool) (200 g, borcan)

26 RON (130 RON/kg)

24.7 RON (123.5 RON/kg) (Livrare recurenta)

Piersicile ne amintesc de vară, dar magiunul nostru de piersici, este absolut delicios pe tot parcursul anului. Aroma minunată a amaretto-ului, îți poartă simțurile pe meleaguri străine. De unde mai pui și că îl poți consuma fără regrete, pentru că nu are strop de zahăr adăugat. Tu l-ai încercat?

Fructos

Micuțul nostru atelier vă oferă dulcețuri 100% naturale, făcute manual și în loturi mici. Punem accentul pe calitatea fructelor, iar asta se vede în produsul final.

Producator: Fructos
Categorie: Dulceață și Gem

Despre produs:Ingredente: Piersici, amaretto, păstaie de vanilie, suc de lămâie (fără zahăr).Un borcan conține 200 grame. Preparat manual în întregime, în loturi mici, doar din fructe proaspete.După deschidere se păstrează la rece și se consumă in maxim 30 de zile.100% natural - nu conține conservanți, adivi alimentari sau arome artificiale.Produs în Gura Ocniței, județul Dâmbovița.Recomandarea noastră.Alături de biscuiți proaspeți și unt, sau înghețată de vanilie și clătite, va fi de departe, cel mai gustos desert pentru tine și prietenii tăi. Delicios până la ultima îmbucătură.

Povestea Fructos

Ideea Ioanei și a lui Dragoș de preparare a dulcețurilor a devenit realitate în anul 2016, când cei doi au câștigat finanțare la competiția de antreprenoriat social "Fabricat în Țara lui Andrei" și au înființat brandul Fructos. 
Micuțul lor atelier se află în satul Gura Ocniței din județul Dâmbovița și oferă dulcețuri 100% naturale, făcute manual și în loturi mici. Accentul se pune pe calitatea fructelor, iar pasiunea pentru bunătăți se vede în produsul final. 
Dragoș și Ioana și-au propus să ajute la rândul lor comunitățile din România și astfel, pe lângă că achiziționează materia primă de la acestea, le sprijină inclusiv prin acordarea gratuită a materialului săditor pentru înființarea primelor culturi de arbuști fructiferi. 

Ce spun clientii