Gem de visine (88,5% visine, 11,5% zahar) (400 g, borcan)

19.5 RON (48.75 RON/kg)

18.53 RON (46.33 RON/kg) (Livrare recurenta)

Gemul de vișine Delirs respectă fiecare vișină în parte! Scoatem sâmburii vișinelor și păstrăm cât mai intact fiecare fruct. Nu folosim mult zahăr, astfel încât să conservăm cât mai bine aroma și doar să domolim gustul acrișor de vișine. Gemul de vișine este pe podiumul universal datorită aromei sale inconfundabile, care se potrivește atât de bine cu copturi, prăjituri, foietaj și chiar cu pâine goală! Curajoșii îl atacă direct cu lingurița și nimeni nu se supără, pentru că gemul de vișine este probabil Mister Popularitate pentru oameni de vârste și cu gusturi diferite.

Delirs

Delirs este o afacere de familie ce implică toată comunitatea de pe o planetă aparte, planeta Petrila. Toate fructele și legumele sunt crescute în mod tradițional, fără pesticide sau îngrășăminte toxice.

Producator: Delirs
Categorie: Dulceață și Gem

Povestea Delirs

Pasiunea noastră este să transformăm legume în delicatese care se pot degusta tot timpul anului.

Delirs este un brand românesc, care are în plan extinderea pe plan internațional. De aceea, cantitatea nu este atât de importantă pentru afacerea noastră, ci calitatea. Nu producem în cantități uriașe, deși suntem multe mâini harnice și dornice de lucru, însă întrucât tot procesul de pregătire se face ca la carte, fizic este imposibil să pregătim milioane de borcane cu diferite bunătăți într-o lună, așa cum se întâmplă în cadrul industriei alimentare actuale.

Deși rețetele noastre sunt destul de complexe, prioritare sunt calitatea ingredientelor și gustul. Modul în care pregătim fiecare produs este unul simplu, ce nu implică mașini de tocat, aparate sau alte utilaje industriale. Respectăm pașii necesari pentru a crea gustul inconfundabil Delirs. Simplu, ca pe vremea bunicilor!

Ce spun clientii