Gem de trandafir cu rom si portocale din Maramures (300 g, borcan)

16 RON (53.33 RON/kg)

15.2 RON (50.67 RON/kg) (Livrare recurenta)

Produs 100% natural ,Numai din izvor pur" fara conservanti, coloranti sau alti aditivi daunatori sanatatii.

Ago Bio Agro

Produs tradițional realizat în Maramureș, cu ingrediente 100% Naturale Românești ! Produs realizat după o rețetă tradițională transmisă din generație în generație, FĂRĂ conservanți sau aditivi artificiali !

Producator: Ago Bio Agro
Categorie: Dulceață și Gem

Dulceata de trandafiri este recomandata dupa mese si la culcare, pentru intarirea cailor respiratorii și a plamanilor, pentru eliminarea mucozitatilor si uuurarea expectoratiei. Preparatele din trandafir sunt indicate in hiperhidroza (transpiratie in exces), laringita, micoze bucale și vaginale, afte, faringite, amigdalite, stomatite, diaree cronica și dizenterie, hemoroizi, angina pectorala, acnee, plagi, leucoree, iritatii oculare ori la nivelul pleoapelor sau in conjunctivite. Trandafirul, sub diversele sale forme de preparare, poate fi folosit pentru a combate stresul. Este calmant, antidepresiv, indicat in insomnie si iritabilitate, alunga durerile de cap, stimuleaza buna dispozitie, actionand asupra secretei de endorfine cunoscute si ca hormoni ai fericirii. Stimuleaza circulatia sangvina, combatand afectiunile vaselor sanguine .

Povestea Ago Bio Agro

Povestea noastră se scrie în Seini, Maramureș, unde găsiți o comunitate de oameni harnici, primitori, prietenoși. Un loc retras de agitația urbană, înconjurat de verdeață, unde găsiți rezervația naturală „Pădurea cu pini Comja".

Vă oferim cu drag produse tradiționale, naturale, sănătoase preparate din materie primă de bună calitate, "Numai din izvor pur" cum se zice la noi, fără conservanți, coloranți sau alți aditivi dăunători sănătății.

Ce spun clientii