Gem de prune cu nuca (95% prune, 5% nuci) (400 g, borcan)

18.5 RON (46.25 RON/kg)

17.57 RON (43.93 RON/kg) (Livrare recurenta)

Gemul de prune cu nucă este un desert de poveste. Cu origini otomane, acesta este un desert natural, fără zahăr, care delectează prin gustul parfumat, dulce acrișor.

Delirs

Delirs este o afacere de familie ce implică toată comunitatea de pe o planetă aparte, planeta Petrila. Toate fructele și legumele sunt crescute în mod tradițional, fără pesticide sau îngrășăminte toxice.

Producator: Delirs
Categorie: Dulceață și Gem

Simplu și pretențios în același timp, se gustă dintr-o farfurioară de porțelan, cu linguriță de argint. Gemul tratează prunele cu răbdare, deoarece fructele cele mai de soi sunt culese, alese și spălate cu grijă și lăsate în ceaune speciale la fiert, fără grabă. Înnobilat apoi cu nucă crocantă, gemul pune perfect în valoare gustul si aroma prunelor. În familia noastră era destinat musafirilor importanți, tocmai datorită gustului aparte, pe care orice cunoscător sau necunoscător în tainele deserturilor dulci și acrișoare îl va aprecia imediat.

Vă puteți desfăta cu deliciosul Gem de prune cu nucă Delirs fără girjă, deoarece nu conține coloranți, conservanți, aditivi sau gelatină. Are termen de valabilitate de peste 2 ani, dacă este ținut în condiții optime, într-o cămară întunecoasă.

Povestea Delirs

Pasiunea noastră este să transformăm legume în delicatese care se pot degusta tot timpul anului.

Delirs este un brand românesc, care are în plan extinderea pe plan internațional. De aceea, cantitatea nu este atât de importantă pentru afacerea noastră, ci calitatea. Nu producem în cantități uriașe, deși suntem multe mâini harnice și dornice de lucru, însă întrucât tot procesul de pregătire se face ca la carte, fizic este imposibil să pregătim milioane de borcane cu diferite bunătăți într-o lună, așa cum se întâmplă în cadrul industriei alimentare actuale.

Deși rețetele noastre sunt destul de complexe, prioritare sunt calitatea ingredientelor și gustul. Modul în care pregătim fiecare produs este unul simplu, ce nu implică mașini de tocat, aparate sau alte utilaje industriale. Respectăm pașii necesari pentru a crea gustul inconfundabil Delirs. Simplu, ca pe vremea bunicilor!

Ce spun clientii