Gem de macese (95,2% macese, 4,8% zahar) (400 g, borcan)

18.5 RON (46.25 RON/kg)

17.57 RON (43.93 RON/kg) (Livrare recurenta)

Fructul de măceșe este unul dintre cele mai bogate fructe în vitamine, minerale și antioxidanți. Măceșele de munte, cum sunt cele din zona noastră, sunt și mai valoroase pentru sănătate, deoarece au un conținut mai mare de vitamina C și minerale aflate în stare naturală. Medicii le consideră un adevărat panaceu, cu efecte terapeutice antiinflamatoare, regenerante și cicatrizante.

Delirs

Delirs este o afacere de familie ce implică toată comunitatea de pe o planetă aparte, planeta Petrila. Toate fructele și legumele sunt crescute în mod tradițional, fără pesticide sau îngrășăminte toxice.

Producator: Delirs
Categorie: Dulceață și Gem

Cea mai delicioasă metodă de consum a măceșelor este cu lingurița, direct din borcanul cu gem Delirs. Gemul de măceșe Delirs este produs din fructe pârguite, tari, întotdeauna recoltate înainte de prima cădere a brumei, deoarece aceasta le face să se înmoaie și să își piardă din vitamine. Adaugăm fructelor zahar și le pregătim temeinic, pentru a rezista în timp, exclusiv prin procedee naturale, fără a apela la conservanți sau aditivi alimentari.

Pentru copiii mici reprezintă o sursă de vitamine la borcan, care se va lua fară mofturi, ci dimpotrivă, cu bucurie și poftă. Gem de casă la tine acasă! Comandă-ți borcanul cu gem preferat!

Povestea Delirs

Pasiunea noastră este să transformăm legume în delicatese care se pot degusta tot timpul anului.

Delirs este un brand românesc, care are în plan extinderea pe plan internațional. De aceea, cantitatea nu este atât de importantă pentru afacerea noastră, ci calitatea. Nu producem în cantități uriașe, deși suntem multe mâini harnice și dornice de lucru, însă întrucât tot procesul de pregătire se face ca la carte, fizic este imposibil să pregătim milioane de borcane cu diferite bunătăți într-o lună, așa cum se întâmplă în cadrul industriei alimentare actuale.

Deși rețetele noastre sunt destul de complexe, prioritare sunt calitatea ingredientelor și gustul. Modul în care pregătim fiecare produs este unul simplu, ce nu implică mașini de tocat, aparate sau alte utilaje industriale. Respectăm pașii necesari pentru a crea gustul inconfundabil Delirs. Simplu, ca pe vremea bunicilor!

Ce spun clientii