Dulceata de zmeura (230 g, borcan)

38 RON (165.22 RON/kg)

36.1 RON (156.96 RON/kg) (Livrare recurenta)

Dulceata potrivita pentru clatite, prajituri sau servita ca atare. Produs preparat cu 50g fruct pentru 100g de dulceata.

Ferma Ivașcu Mihăilești

Cu noi aveți siguranță privind calitatea și proveniența clară a produselor, precum și certitudinea că oferiți familiei dumneavoastră mâncare sănătoasă!

Povestea Fermei Ivașcu și a Cooperativei Unirea Gospodarilor Mihăilești

Noi, gospodarii din comuna Mihăilești, jud. Buzău, am înființat Cooperativa Agricolă ,,Unirea Gospodarilor Mihăilești”, cooperativă ce are ca furnizor de materie primă gospodăria țărănească. Scopul asocierii este de a eficientiza activitățile din gospodăriile individuale și de a aduce pe mesele românilor produse agrozootehnice de cea mai bună calitate!
Ne-am propus să aducem în casa fiecărui român un coș de produse naturale necesare unei alimentații sănătoase și diversificate. Fiecare gospodar implicat în proiect s-a specializat în producerea unui anumit tip de produs. Astfel, prin unire, am reușit să acoperim toate nevoile alimentare de bază.
Cumpărând produse de la Cooperativa Agricolă “Unirea Gospodarilor Mihăilești” aveți siguranță privind calitatea și proveniența clară a produselor, precum și certitudinea că oferiți familiei dumneavoastră mâncare sănătoasă!

Ce spun clientii