Dulceață de morcov (0.32 kg, borcan)

18.5 RON (57.81 RON/kg)

17.57 RON (54.91 RON/kg) (Livrare recurenta)

Seara, cand te relaxezi dupa o zi lunga in fata televizorului, e normal sa iti vina pofta de ceva dulce. Totusi, e greu sa faci alegerea din ce sa te infrupti daca si sustii un stil de viata cat mai sanatos. Pentru a imbina ratiunea si simtirea, iti recomandam dulceață de morcov.

Delicium – Jams & Syrups

Oferim tuturor iubitorilor de gusturi autentice o gamă variată de produse naturale (dulcețuri, siropuri, zacuscă etc.), de care se vor îndrăgosti cu siguranță. Folosim materie primă din producția proprie.

Povestea Delicium

Pentru noi, cei de la Delicium, scopul principal este să oferim iubitorilor de preparate autentice ceva cu adevărat bun. Din anul 2015, cultivăm cu drag și spor zmeură, pe care am procesat-o mai apoi în sirop și dulceață. Cum oamenii s-au îndrăgostit de produsele noastre, am îmbunătățit rețetele și totodată ne-am concentrat atenția spre crearea unei game cât mai diverse de produse.
În prezent, producem siropuri preparate la rece (nefierte) și dulceață cu conținut foarte ridicat de fructe, precum și zacuscă sau dulceață fără zahăr.
Sănătatea este pe primul plan pentru noi și asta ne-a adus recunoaștere internațională: deținem singurul sirop certificat la nivel mondial din România cu 2 din maxim 3 stele Superior Taste Award 2019.

Ce spun clientii