Dulceata de macese (0.33 kg, borcan)

18.5 RON (56.06 RON/kg)

17.57 RON (53.24 RON/kg) (Livrare recurenta)

 Produs natural dupa reteta traditionala fara conservanti.

Biodac

Biodac este o afacere locală, ce vă pune la dispoziție gemuri, siropuri, uleiuri, zacuscă și multe alte bunătăți naturale, preparate chiar de proprietari, din legume și fructe din propria grădină.

Producator: Biodac
Categorie: Dulceață și Gem

Povestea Biodac

Omul din spatele afacerii e Revnic Gheorghe, nelipsit de la treabă, căruia i se alătură din când în când (dar exact când trebuie), Revnic Elena, soția. Împreună investesc energie și multă dragoste în produsele lor, pentru a pune cu adevărat în valoare materia primă de calitate.
Biodac este despre familie. Nu doar pentru faptul că este o afacere locală, unde producția se desfășoară chiar în gospodăria proprietarilor, ci mai ales
pentru că produsele sunt 100% naturale, potrivite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Toate plantele, fructele și legumele necesare producerii uleiurilor, gemurilor sau siropurilor sunt crescute cu grijă și atenție în grădina proprie din Timișoara .
Produsele sunt pasteurizate în cuptorul de paie, motiv pentru care nu se folosesc conservanți, iar rețetele sunt unice: concepute, preparate și mai apoi testate în timp, pentru a se obține produsul perfect.

Ce spun clientii