Dulceață de gutui cu nuci (0.32 kg, borcan)

18.5 RON (57.81 RON/kg)

17.57 RON (54.91 RON/kg) (Livrare recurenta)

Gutuile sunt fructe deosebite, cu un gust delicios si numeroase proprietati benefice asupra sanatatii. Comanda chiar acum dulceata de Gutui cu nuci, ca sa te poti bucura fara niciun fel de probleme de savoarea acestor fructe incantatoare pe tot parcursul anului! Iti place ideea, nu-i asa?

Delicium – Jams & Syrups

Oferim tuturor iubitorilor de gusturi autentice o gamă variată de produse naturale (dulcețuri, siropuri, zacuscă etc.), de care se vor îndrăgosti cu siguranță. Folosim materie primă din producția proprie.

Povestea Delicium

Pentru noi, cei de la Delicium, scopul principal este să oferim iubitorilor de preparate autentice ceva cu adevărat bun. Din anul 2015, cultivăm cu drag și spor zmeură, pe care am procesat-o mai apoi în sirop și dulceață. Cum oamenii s-au îndrăgostit de produsele noastre, am îmbunătățit rețetele și totodată ne-am concentrat atenția spre crearea unei game cât mai diverse de produse.
În prezent, producem siropuri preparate la rece (nefierte) și dulceață cu conținut foarte ridicat de fructe, precum și zacuscă sau dulceață fără zahăr.
Sănătatea este pe primul plan pentru noi și asta ne-a adus recunoaștere internațională: deținem singurul sirop certificat la nivel mondial din România cu 2 din maxim 3 stele Superior Taste Award 2019.

Ce spun clientii