Dulceață de afine din Maramureș- fără zahăr (300 g, borcan)

19.5 RON (65 RON/kg)

18.53 RON (61.77 RON/kg) (Livrare recurenta)

Produs 100% natural ,Numai din izvor pur" fara conservanti, coloranti sau alti aditivi daunatori sanatatii . Produs pasteurizat cu un adaos minim de zahar.
Dulceata de afine este foarte bogata in antioxidanti numiti antocianina,contine vitamina C, vitamine din complexul B, vitamina E, vitamina A, cupru -care intareste imunitatea si are rol antibacterian, seleniu, zinc, fier ce promoveaza imunitatea prin cresterea hemoglobinei si a concentratiei de oxigen din sange si stimuleaza astfel, si previne aparitia infectiilor. 

Ago Bio Agro

Produs tradițional realizat în Maramureș, cu ingrediente 100% Naturale Românești ! Produs realizat după o rețetă tradițională transmisă din generație în generație, FĂRĂ conservanți sau aditivi artificiali !

Producator: Ago Bio Agro
Categorie: Dulceață și Gem

Povestea Ago Bio Agro

Povestea noastră se scrie în Seini, Maramureș, unde găsiți o comunitate de oameni harnici, primitori, prietenoși. Un loc retras de agitația urbană, înconjurat de verdeață, unde găsiți rezervația naturală „Pădurea cu pini Comja".

Vă oferim cu drag produse tradiționale, naturale, sănătoase preparate din materie primă de bună calitate, "Numai din izvor pur" cum se zice la noi, fără conservanți, coloranți sau alți aditivi dăunători sănătății.

Ce spun clientii