Zacusca de Hribi cu Trufe (200 g, borcan)

36 RON (180 RON/kg)

34.2 RON (171 RON/kg) (Livrare recurenta)

Este absolut dementiala! Combinatia de arome ale celor doua tipuri de ciuperci te va cuceri imediat ce o gusti. Este un inlocuitor perfect pentru orice masa a zilei, mai ales pentru micul dejun. Zacusca este satioasa si iti ofera energia de care ai nevoie pentru a functiona la capacitate maxima!

Mica Ilinca

Produse din materii prime naturale, făcute cu multă dragoste pe cuptoare cu lemne. Ducem tradiția mai departe!

Producator: Mica Ilinca
Categorie: Zacuscă

Despre Mica Ilinca

Totul a pornit de la o joaca de copil, in 1983, cand tataia Gheorghe, padurar in muntii Nemira, ma lua cu el la padure si ma punea sa culeg fructe din "INIMA NATURII", asa cum o numea el. Dragostea de natura inspirata din pruncie am purtat-o in suflet, iar mai tarziu am reusit sa transform visul copilariei si locurile pe unde hoinarit, in bunatatile " din inima muntilor Nemira".

Linia noastra de productie se bazeaza in primul rand pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontana (pentru fructele de padure), pe cuptoare ce functioneaza cu lemne, iar utilajele sunt mainile angajatilor.
Produsele noastre sunt fara conservanti, cu o fierbere la o temperatura cat mai mica, cu minim de zahar, pentru a pastra vitaminele, aroma si culoarea fructului.

Ce spun clientii