Zacusca de Hribi (200 g, borcan)

18.5 RON (92.5 RON/kg)

17.57 RON (87.85 RON/kg) (Livrare recurenta)

Degeaba ai toate tipurile de zacusca in camara, daca cea de hribi lipseste. Este unica prin textura, savoare si chiar miros. Trece-o rapid pe lista de cumparaturi, caci ar fi mare pacat sa nu degusti un asemenea preparat exceptional. Un alt avantaj minunat este ca, atata timp cat o ai, scapi cu desavarsire de gatit.

Mica Ilinca

Produse din materii prime naturale, făcute cu multă dragoste pe cuptoare cu lemne. Ducem tradiția mai departe!

Producator: Mica Ilinca
Categorie: Zacuscă

Despre Mica Ilinca

Totul a pornit de la o joaca de copil, in 1983, cand tataia Gheorghe, padurar in muntii Nemira, ma lua cu el la padure si ma punea sa culeg fructe din "INIMA NATURII", asa cum o numea el. Dragostea de natura inspirata din pruncie am purtat-o in suflet, iar mai tarziu am reusit sa transform visul copilariei si locurile pe unde hoinarit, in bunatatile " din inima muntilor Nemira".

Linia noastra de productie se bazeaza in primul rand pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontana (pentru fructele de padure), pe cuptoare ce functioneaza cu lemne, iar utilajele sunt mainile angajatilor.
Produsele noastre sunt fara conservanti, cu o fierbere la o temperatura cat mai mica, cu minim de zahar, pentru a pastra vitaminele, aroma si culoarea fructului.

Ce spun clientii