Paste Penne Integrali Al Bronzo (500 g, pachet)

18.5 RON (37 RON/kg)

17.57 RON (35.14 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ingrediente: Faina de Grau Dur Integrala, apa. Contine: GLUTEN. Fara conservanti. Fara coloranti. Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse. Timp de fierbere: Al dente: 7 minute A se pastra in loc racoros si uscat.

Pasta Cinquepalmi

Paste fabricate în Romania, sub îndrumarea lui Chef Giovanni Cinquepalmi (originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei), din mai multe tipuri de făină din grâu dur, amestecate în proporții bine calculate, pentru un gust și o savoare deosebite.

Producator: Cinquepalmi
Categorie: Paste și Tăiței

Pennele sunt printre cele mai cunoscute si versatile forme de paste din bucatarie. Sunt caracterizate de taietura oblica si au 5 cm lungime fiind perfect drepte.  In limba italiana, termenul „Penne”se refera la stiloul din pana de gasca folosit candva pentu a scrie (pana era taiata oblic pentru a obtine un varf ascutit). Pennele sunt unul din formatele pentru care se cunoaste data aparitiei:  in 1865, un producator de paste originar din San Martino d’Albaro (Genova), Giovanni Battista Capurro, a solicitat si a obtinut un brevet pentru masina de taiat in diagonala. Brevetarea acestei masini a permis taierea pastelor proaspete  fara a le deforma tubulatura. In documentul pastrat in Arhiva Centrala a Statului Roma srie „Pana in ziua de azi nu se putea obtine taietura diagonala decat manual cu ajutorul foarfecelor, metoda care pe langa faptul ca este foarte lenta si costisitoare, prezinta inconvenientul producerii unei taieturi neuniforme si deformarea pastelor.”

Pentru ca sunt produse din faina integrala de grau dur, noi le spunem Penne Integrali. Acest produs ofera numerosi nutrienti avand un bun continut de fibre si de vitamine.

Si pentru ca suntem pastratori ai traditiei, produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.

In acelasi timp,  fiind  uscat lent la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a fainii integrale din grau dur de inalta  calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acesteia.

Pennele sunt perfecte pentru prepararea pastelor la cuptor cu sosuri pe baza de carne de porc sau vita. Dar sunt excelente si cu sosuri pe baza de legume si in general pentru  toate retetele traditionale din zona mediteraniana, precum clasicul sos cu rosii, busuioc, ulei de masline extravirgin si un strop de parmezan.

Povestea Cinquepalmi

Povestea noastra ii apartine lui Chef Giovanni Cinquepalmi, originar din Puglia regiune din sudul Italiei.

Aventura sa in lumea productiei de paste incepe cu ani in urma, cand isi propune sa aduca gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas  cu pas increderea a foarte multi specialisti de mare clasa in ale gatitului.

Daca atingeti cu degetul  pastele noastre sau daca pur si simplu le priviti mai atent, veti observa ca acestea au o suprafata usor rugoasa si poroasa, acest lucru datorandu-se extrudarii aluatului prin matrite din bronz.
Produsul nostru proaspat fiind  ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a fainii din grau dur sau  ou de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale ingredientelor sale

Ce spun clientii