17.57 RON (35.14 RON/kg) (Livrare recurenta)
Ingrediente: Faina de Grau Dur, apa. Contine: GLUTEN. Fara conservanti. Fara coloranti. Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse. Timp de fierbere: Al dente: 7 minute A se pastra in loc racoros si uscat.
Paste fabricate în Romania, sub îndrumarea lui Chef Giovanni Cinquepalmi (originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei), din mai multe tipuri de făină din grâu dur, amestecate în proporții bine calculate, pentru un gust și o savoare deosebite.
Fusilli sunt originare din regiunea Campania a Italiei si apartin familiei de paste scurte taiate drept. In trecut Fusilli erau produse manual printr-o metoda transmisa din generatie in generatie. Se rasucea un spaghetto pe un ac de tricotat, metoda amintind foarte mult de metoda de toarcere a firelor, iar termenul „fussilo” deriva de la termenul „fus”, instrument utilizat in procesul de toarcere.
Produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.
In plus, produsul nostru fiind uscat lent la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.
Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):
Energie 1546,6 kJ/364 kcal;
Lipide 1,30 g – din care: acizi grasi saturati 0,41 g;
Carbohidrati 75,96 g – din care: zaharuri 2,40 g;
Fibre 3,10 g;
Proteine 14,00 g;
Sare 0,01 g.
Pentru o preparare perfecta
Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.
Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.
Puneti pastele la fiert si amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii pentru a pastra forma initiala a produsului.
Timpul de fierbere este indicativ pentru „al dente”.
Finalizati prepararea in tigaie impreuna cu sosul.
Povestea noastra ii apartine lui Chef Giovanni Cinquepalmi, originar din Puglia regiune din sudul Italiei.
Aventura sa in lumea productiei de paste incepe cu ani in urma, cand isi propune sa aduca gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas increderea a foarte multi specialisti de mare clasa in ale gatitului.
Daca atingeti cu degetul pastele noastre sau daca pur si simplu le priviti mai atent, veti observa ca acestea au o suprafata usor rugoasa si poroasa, acest lucru datorandu-se extrudarii aluatului prin matrite din bronz.
Produsul nostru proaspat fiind ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a fainii din grau dur sau ou de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale ingredientelor sale