Le sagne semola e spinaci (600 g, pachet)

40 RON (66.67 RON/kg)

38 RON (63.33 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ingrediente: Faina de Grau Dur, apa, spanac deshidratat. Contine: GLUTEN. Fara conservanti. Fara coloranti. Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse. Timp de fierbere: Al dente: 9 minute A se pastra in loc racoros si uscat.

Pasta Cinquepalmi

Paste fabricate în Romania, sub îndrumarea lui Chef Giovanni Cinquepalmi (originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei), din mai multe tipuri de făină din grâu dur, amestecate în proporții bine calculate, pentru un gust și o savoare deosebite.

Producator: Cinquepalmi
Categorie: Paste și Tăiței

Termenul „Le Sagne”, reprezinta o metamorfoza a termenului antic de „lasagna” care avea alta semnificatie decat cea din prezent. Termenul „lagana” din care deriva  lasagna, se referea la diverse forme de paste. Astfel si termenul de „sagna” sau „sagne”, indica in special in Italia centrala si de sud, diferite forme de paste care deriva din fasii de aluat taiate in diverse forme.

Produsul nostru „LE SAGNE SEMOLA E SPINACI”, reprezinta o combinatie de fasii lungi  ondulate la margini de culoare galben-pai si verzi, preparate adaugand spanac la aluatul din faina de grau dur, rezultand o impletire delicioasa de arome si culori care ofera bucurie meselor.

Caracteristic acestui format, precum tuturor formatelor cu marginile ondulate, este consistenta diferita dintre partea neteda si partea ondulata a formatului. Partea odulata are in acelasi timp rolul de a retine o cantitate mai mare de sos. Aceste fasii late, plate si crete la margini, sunt ideale pentru preparate cu sosuri abundente.

In plus, produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.

In acelasi timp, fiind  uscat la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a graului de inalta calitate, aroma frunzelor de spanac,  precum si toate proprietatile nutritionale ale ingredientelor.


Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):

Energie 1517,8 kJ/357 kcal

Lipide 1,55 g

din care: acizi grasi saturati 0,35 g

Carbohidrati 71,98 g

din care: zaharuri 2,70 g

Fibre 3,30 g

Proteine 14,00 g

Sare 0,01 g

Pentru o preparare perfecta:

Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs. Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul. Puneti pastele la fiert si amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii pentru a pastra forma initiala a produsului. Timpul de fierbere este indicativ pentru „al dente”.

Povestea Cinquepalmi

Povestea noastra ii apartine lui Chef Giovanni Cinquepalmi, originar din Puglia regiune din sudul Italiei.

Aventura sa in lumea productiei de paste incepe cu ani in urma, cand isi propune sa aduca gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas  cu pas increderea a foarte multi specialisti de mare clasa in ale gatitului.

Daca atingeti cu degetul  pastele noastre sau daca pur si simplu le priviti mai atent, veti observa ca acestea au o suprafata usor rugoasa si poroasa, acest lucru datorandu-se extrudarii aluatului prin matrite din bronz.
Produsul nostru proaspat fiind  ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a fainii din grau dur sau  ou de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale ingredientelor sale

Ce spun clientii