Trigon cu seminte de chia (400 g, bucata)

8.5 RON (21.25 RON/kg)

8.08 RON (20.2 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ingrediente: făină de grâu, semințe de floarea soarelui, Chia, in, pulbere de tomate, fulgi de cartofi, făină de orz, apă, zahăr, amidon, drojdie, sare.

Brutăria Baron

Coacem pâine artizanală folosind doar făină, apă, sare, maia, drojdie și semințe, după un proces de producție care durează minim 12 ore. Produsele noastre sunt cât se poate de sănătoase și îți aduc în casă gustul autentic de pâine, împreună cu mirosul ce te poartă cu gândul la copilărie.

Producator: Brutăria Baron
Categorie: Pâine

Știai că “Chia” este cuvântul mayaș care înseamnă “putere”? Iar unde-s trei puterea crește, dar și pofta îți sporește! Orice produs tartinabil e norocos sa fie pus pe una din laturile trigonului cu semințe de Chia, ca tu sa-l servești cu plăcere.

Povestea Brutăriei Baron

La noi în brutărie, coacem pâine artizanală folosind doar făină, apă, sare, maia, drojdie și semințe, după un proces de producție care durează minim 12 ore.
Suntem extrem de atenți la detalii. Afacerea e una de familie, care a început încă din 1992 cu un cuptor din cărămidă, construit de la zero în Slobozia, iar din 2014, suntem prezenți și în București.
Produsele noastre sunt sănătoase și îți aduc în casă gustul autentic de pâine, împreună cu mirosul ce te poartă cu gândul la copilărie.

Ce spun clientii