Viile Metamorfosis

Am pornit la drum odată cu plantarea primelor vii, pentru care am selectat cele mai bune terenuri, cu scopul de a exprima pe deplin terroir-ul divers al Podgoriei Dealu Mare. Nici în ceea ce privește soiurile nu am făcut vreun compromis, acestea fiind strict selecționate în funcție de caracteristicile fiecărei parcele în parte, pentru ca strugurii recoltați să dea un vin de cea mai bună calitate, de care să te bucuri în tihnă. 
Prin intermediul brandului nostru ne propunem să promovăm soiurile autohtone şi o viticultură sustenabilă, obținând deja certificarea pentru primele 15 hectare de viță-de-vie ecologică în 2013 prin Austria Bio Garanție, unul dintre liderii europeni în ceea ce priveşte inspecţia şi certificarea ecologică în agricultură.
Crama companiei este situată în comuna Vadu Săpat din județul Prahova, poziţionată strategic pentru a deservi cu succes cele trei vii deţinute de Vitis Metamorfosis în plaiuri viticole diferite. Acest lucru este benefic mai ales datorită timpului scurt necesar pentru transportul strugurilor la cramă în perioada recoltei.
Dotarea cu tehnologie modernă, menită să păstreze aromele primare ale soiurilor de struguri pe care îi cultivăm, se îmbină într-un mod armonios cu butoaiele de stejar de capacităţi mici şi mari folosite pentru maturarea în special a vinurilor roşii. Adăugând la acestea și pasiunea pentru lucrurile bine făcute, rezultatul nu poate să fie decât un vin excepțional. 


Viilor Metamorfosis - Rose (0.75 l)

Viile Metamorfosis
33 RONViilor Metamorfosis - Muscat & Tămâioasă (0.75 l)

Viile Metamorfosis
35.5 RONViilor Metamorfosis - Feteasca Neagră (0.75 l)

Viile Metamorfosis
40 RON


Afișare 1–3 din 3 rezultate