Domeniul Bogdan - Muscat Ottonel (0.75 l, sticla)

35.5 RON

33.72 RON (Livrare recurenta)

Culoarea galbenă cu tente verzui, urmată de notele puternic florale, dar totodată delicate, de citrice și condimente, te cuceresc încă de la început. Gustul este amplu, proaspăt, echilibrat și în armonie cu bogăția olfactivă.
Tip: Alb, Sec
Alcool: 13,4%
Asociere culinară: Salate proaspete, sushi sau plăcintă cu migdale.

Producator: Domeniul Bogdan
Categorie: Vinuri

Povestea Domeniului Bogdan

Domeniul Bogdan s-a născut dintr-un vis…visul de a produce un vin de excepție și, în aceeași măsură, total natural.
Am pornit la drum în anul 2011, când am plantat viile noastre care se întind pe 154 ha situate în Dobrogea, în cunoscuta podgorie Murfatlar D.O.C., în apropiere de satul Peștera, zonă cu tradiție în cultivarea strugurilor încă din antichitate.
De unde această inițiativă? La bază a fost plăcerea de a bea un vin foarte bun și foarte curat, “după care nu te doare capul”… Apoi studiul modalităților de a produce vin, în cursul unor călătorii în fascinanta lume a vinului. În final, am învățat că secretul unui vin foarte bun îl reprezintă strugurii de foarte bună calitate.
De aici și alegerea noastră, de a cultiva întreaga suprafață după principiile agriculturii biodinamice – știința forțelor de viață, sistemul de cultură cu cea mai accentuată abordare holistică, aceasta fiind și viziunea noastră privind viitorul agriculturii către o hrană sănătoasă. Astfel a luat ființă prima fermă viticolă biodinamică din România.
Respectul pentru Viață în toate formele ei este baza filozofiei noastre: respect pentru Natură, pentru Pământ, plante, animale, insecte, pentru mediul înconjurător, pentru oamenii care lucrează în fermă și nu în ultimul rând, pentru oamenii care consumă vinurile noastre.
Suntem convinși că strugurii de înaltă calitate pot fi obținuți doar prin respectarea principiilor și ritmurilor Naturii, acest mod de cultivare permițând terroir-ului să se exprime prin dezvoltarea de arome autentice și prin producerea de vinuri cu personalitate.
Viziunea noastră pe termen lung este să integrăm agricultură sustenabilă biodinamică cu cele mai noi tehnologii de producere a vinului, pentru a ne atinge scopul: producerea unui vin excepțional.

Ce spun clientii