Vitamin Aqua Mg Pear & Blueberry (0.6 l, sticla)

7.5 RON

7.12 RON (Livrare recurenta)

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu gust de pere si afine, cu adaos de vitamine, cu zahar si indulcitor; **indulcitor extras din plante de stevia, produs scazut in calorii, fara conservanti * A se consuma de preferinta inainte de data imprimata pe ambalaj. * A se pastra la loc racoros, ferit de razele directe ale soarelui si inghet 600 ml

Merlin Beverages

Suntem un brand românesc specializat în producerea de băuturi răcoritoare cu vitamine: sucuri, limonade și ceai; toate sunt 100% naturale, sănătoase și, în plus, îți energizează întregul organism.

Producator: Merlin Beverages
Categorie: Răcoritoare

Povestea Merlin Beverages

Debutul brandului a avut loc acum mai bine de 10 ani, când Ruxandra Alexianu a venit cu ideea creării unui brand românesc de băuturi răcoritoare cu vitamine, așa cum văzuse ea în afara țării. Și-a implicat prietenul (Alexandru Melinte) în afacere și, după ce au strâns toți banii necesari, au construit fabrica în comuna Ștefan cel Mare, situată între Piatra Neamț și Roman, de unde în anul 2015 au plecat spre piață primele băuturi vitaminizate. Băuturile se împart acum în sucuri, limonade și ceai, toate sunt cu vitamine și energizează întregul organism.

Ce spun clientii