Cidru de mere cu soc (0.33 l, sticla)

9.5 RON

9.02 RON (Livrare recurenta)

Suntem bucuroși să vă oferim un cidru obținut 100% prin fermentarea sucului natural stors doar din mere românești, selecționate cu grijă de producătorul Alan Clark, îndulcit cu suc de mere și aromatizat cu macerat de flori de soc, făcut la prima Cidrărie autentică din România, situată în Comuna Lerești, județul Argeș.

Cidrul Clarks

Cidru natural cu gust autentic, obținut după rețete vechi, stors din mere culese din grădina proprie, situată în Lerești, lângă Câmpulung.

Producator: Cidru Clarks
Categorie: Cidru

Povestea Cidrului Clarks

Dacă ne-ai întreba cum a luat ființă brandul, ți-am răspunde simplu: din iubirea pentru natură, dar și față de România și oamenii ei. De ce spunem asta? Pentru că fondatorul brandului, Alan Clark, este un scoțian din Edinburgh ce și-a întemeiat aici familia și a descoperit că merele din Lerești, de lângă Câmpulung, sunt la fel de aromate ca cele de la el de acasă. Așadar, a început să experimenteze rețete de cidru natural, făcut cu mâinile lui din merele culese din propria grădină. Cidrul său a devenit curând băutura preferată a tuturor prietenilor la petreceri și întâlniri, iar astăzi cucerește pe oricine îl degustă! 

Ce spun clientii