Tonic Herbal | apă tonică din chinină naturală (sirop) (0.23 l, sticla)

40 RON

38 RON (Livrare recurenta)

Sirop artizanal direct din scoarţa arborelui de chinină adusă din Ecuador, infuzata la rece împreună cu o combinaţie de mirodenii naturale. Are o culoare aurie și un gust ușor astringent cu arome citric-florale. Dintr-o sticlă de 230 ml de sirop Tonic Herbal poți face 1 litru de apă tonică.

KofiTi

În atelierul nostru de cold brew și craft sodă ne jucăm cu gusturile și producem combinații inedite de băuturi artizanale. Toate ingredientele pe care le folosim la KofiTi sunt naturale și vin din diverse părți ale lumii, cum ar fi Columbia, Madagascar sau Sri Lanka. Nu utilizăm coloranți artificiali, conservanți sau arome adăugate.

Producator: KofiTi
Categorie: Artizanale

Povestea KofiTi

Când spui KofiTi, spui primul atelier de cold brew și craft sodă din România. Din 2016, ne jucăm cu gusturile și producem combinații inedite de băuturi artizanale. Toate ingredientele pe care le folosim la KofiTi sunt naturale și vin din diverse părți ale lumii, cum ar fi Columbia, Madagascar sau Sri Lanka.
Nu utilizăm coloranți artificiali, conservanți sau arome adăugate, iar rețetele sunt în întregime originale, fiind inspirate din călătorii și determinate de plăcerea de a crea.
Fiecare băutură spune o poveste proprie, una ce se lasă descoperită în mod diferit, în funcție de cel care o savurează.

Ce spun clientii